Tomorrow Furniture - zo veel meer dan je denkt.

Betaalbaar meubilair voor iedereen.

Welkom in de wereld van hoogwaardig en betaalbaar meubilair, waar stijl, comfort en duurzaamheid samenkomen. Maak kennis met Meubar en Evan Furniture, meubelfabrieken die beiden tot op de dag van vandaag machinaal meubelen produceren in België. Hier hebben we één missie: jouw huis omtoveren tot een plek van comfort en schoonheid, zonder je financieel in bochten te wringen.
Sinds 2019 worden onze meubelen decoratief ondersteund door Balipati. Collectief staat Balipati paraat bij meubelwinkels, maar biedt ook decoratieve ondersteuning aan speciaalzaken, stylisten… Kortom interieur en Balipati zijn de combo waar ieder van kan dromen. 

Waarom zijn wij de juiste keuze?

Betaalbare kwaliteit: We begrijpen dat je niet wilt kiezen tussen kwaliteit en prijs. Daarom bieden we meubilair aan dat zowel stijlvol als betaalbaar is. Elk stuk in onze collectie is ontworpen om jouw huis te verrijken zonder je budget te overschrijden.

Voor Elke levensfase: Of je nu een jong gezin bent dat op zoek is naar praktische meubels voor de kinderkamer, of je bent in een meer volwassen levensfase en je wilt je huis een nieuw leven inblazen, we hebben meubels die passen bij elke levensfase.

Duurzaamheid in het hart: Onze meubels zijn gemaakt met oog voor duurzaamheid. We begrijpen het belang van een verantwoorde keuze, zowel voor jou als voor de planeet. Met als unieke extra dat ieder meubelstuk in België is geproduceerd. 

Ontdek onze collecties.

  • Eettafels en Stoelen: Creëer de perfecte eetruimte om te genieten van maaltijden en speciale momenten met vrienden en familie.
  • Slaapkamermeubels: Van bedden tot kledingkasten, maak van je slaapkamer een oase van rust.
  • Opbergoplossingen: Houd je huis opgeruimd met onze stijlvolle opbergmeubels en kasten.
  • Accessoires: Voeg de finishing touch toe aan je interieur met onze decoratieve accessoires van Balipati.  

Waar wacht je op?

Ga langs bij onze verdelers of kom binnenkort langs op onze fabrieksverkoop. Jouw droominterieur is slechts een klik verwijderd!